Verkiezingen Cuijk

15 maart mag u weer naar de stembus, als u tenminste 18 jaar oud bent. Dat is de leeftijd waarop je geacht wordt een verstandige stem uit te brengen.

Stemmen doen we nog altijd met het rode potloodje. Ja nog steeds rood en geen groen of blauw. De reden is dat rood lastig uit te gummen is. Bovendien valt de kleur op (groot contrast met de zwarte letters en het witte papier), dat maakt het tellen van de stemmen makkelijker. 

Thorbecke heeft zich midden 19e eeuw ingespannen voor de Provinciale Wet, opdat uw belangen beschermt worden in Den Haag. Laat het hem niet horen dat u thuisblijft. Ga dus vooral naar het kieshokje op 15 maart 2023, u kunt dan stemmen voor de Provinciale Staten en voor de waterschappen.

Moderne Tijd – Cuijkse politiek – Verkiezingen

Verkiezingen

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *